Heweiyongtai verschijnt bij EUROSATORY

June 15, 2018

Laatste bedrijfsnieuws over Heweiyongtai verschijnt bij EUROSATORY

Heweiyongtai verschijnt bij EUROSATORY

 

11-15 juni, 2018, tweejarige Eurosatory had zijn merk die op de Tentoonstellingscentrum van Paris Nord Villepinte openen. Het internationale handelsteam van Heweiyongtai neemt aan de tentoonstelling deel en toont sommige van onze representativiteitsproducten. Tijdens de tentoonstelling, werd de 172ste Salon van de Politieindustrie met succes gehouden.

 

Het Eurosatorybegin in 1967, heeft een geschiedenis tot dusver van 50 jaar. Met zijn uitgebreide invloed en uitstralende oppervlakte, is het één van de belangrijkste professionele tentoonstellingen op defensiegebied geweest. Momenteel, is Eurosatory de belangrijke tentoonstelling van de wereld van het land & lucht-grond oplossing en defensie & veiligheid geworden. Het is het beste platform waar elk land militaire sterkte toont. Het aantal exposanten en het aantal bezoekers in elke Eurosatory stijgen. Dit jaar, meer dan 1.700 ondernemingen van meer dan 60 landen en de gebieden namen aan de tentoonstelling deel. Het aantal Chinese exposanten heeft 56 bereikt, wat het hoogste aantal is aangezien de Chinese ondernemingen om aan de tentoonstelling vanaf 2010 begonnen deel te nemen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Heweiyongtai verschijnt bij EUROSATORY  0

 

Sc.i van Peking Heweiyongtai & Technologie-Co., Ltd, als high-tech onderneming representatief voor de Chinese politieindustrie, woonden de tentoonstelling bij en gingen naar het buitenland om de internationale markt te onderzoeken. Wij toonden sommige van onze representativiteit de high-tech producten, zoals het draagbare systeem van de Röntgenstraalinspectie, door muurapparaat, gevaarlijke vloeibare detector, kleuren low-light nachtvisie luisteren, die de wereld het merk van de politiemateriaal van China en de technische ontwikkeling toont. Tijdens de tentoonstelling, kwamen wij internationale klanten en vrienden samen die lange tijd hebben samengewerkt om verdere samenwerking en ontwikkeling te bespreken.

laatste bedrijfsnieuws over Heweiyongtai verschijnt bij EUROSATORY  1

laatste bedrijfsnieuws over Heweiyongtai verschijnt bij EUROSATORY  2

Tijdens de tentoonstelling, en 172ste Politie werd de de Industriesalon, door Heweiyongtai wordt ontvangen, met succes gehouden in Parijs, Frankrijk dat. Deze salon overzee trok vele bekende ondernemingen aan om, met inbegrip van de Technische & Elektro, van Peking CBT Machine & Electric Equipment Inc, Internationaal Handel drijvend Co. van Tianjin Myway, Ltd, Tangreat-Technologie (China) Co., Beieren Messe deel te nemen van Yuanda. De vertegenwoordigers van diverse ondernemingen spraken actief en ruilden, besprekend hoe de Chinese ondernemingen zich van het politiemateriaal in groepen konden ontwikkelen, markten overzee onderzoeken, middelen delen. Deze salon beëindigde met de uitgebreide invloed in de politieindustrie.

laatste bedrijfsnieuws over Heweiyongtai verschijnt bij EUROSATORY  3

Sc.i van Peking Heweiyongtai & Technologie-Co., Ltd zich in R&D specialiseren, de productie en de marketing die van speciaal veiligheidsmateriaal, hoofdzakelijk de afdelingen van de de diensten nationale veiligheid, met inbegrip van openbare veiligheidsorganen, procuratorial organen, de hoven van mensen, bewapenden politiemacht, douane, enz. en vervoerafdelingen, logistiekbedrijven en diverse industriële ondernemingen. Heweiyongtai werd gevestigd in 2008 met geregistreerd kapitaal van 10 miljard en de nationale high-tech onderneming. Ons personeel is allen gekwalificeerde technische en bestuursberoeps om de klanten tevreden dienst te verlenen. Met reactie op de nationale ontwikkelingsstrategie van „Één Riem en Één Weg“ (OBOR), zijn wij ontwikkelstoffen in meer dan 15 verschillende landen geweest. Onze producten zijn in binnen- en buitenland met de grote vraag.