Heweiyongtai & „Politie de Industriesalon“

May 4, 2018

Laatste bedrijfsnieuws over Heweiyongtai & „Politie de Industriesalon“

Heweiyongtai & „Politie de Industriesalon“

strode voorwaartse DSA 2018

 

15 april, de 16de Tentoonstelling & de Conferentie 2018 van Azië van de Defensiediensten openden plechtig in MITEC, Kuala Lumpur, hoofdstad van Maleisië. Deze tentoonstelling werd gesponsord door Ministerie van Nationale Defensie van Maleisië, en werd gezamenlijk georganiseerd door het Ministerie van buitenlandse zaken van Maleisië, de Industrie voor Nationale Defensie van kracht enz. van Maleisië, de Nationale van de Defensie van Maleisië.

 

laatste bedrijfsnieuws over Heweiyongtai & „Politie de Industriesalon“  0

 

laatste bedrijfsnieuws over Heweiyongtai & „Politie de Industriesalon“  1

Sultan van Maleisië bezocht de Cabine van Peking Heweiyongtai met het prijzen voor „Gemaakt met Wijsheid in China“

 

  1. Heweiyongtai

Sc.i van Peking Heweiyongtai & Technologie-Co., Ltd, aangezien de speciale professionele fabrikant van het veiligheidsmateriaal, aan de tentoonstelling met sommige van onze nieuwste goederen zoals draagbaar het onderzoekssysteem van de Röntgenstraalveiligheid deelneemt, apparaat van de de nachtvisie van het kleuren low-light niveau, super-luisteren door muurapparaat, gevaarlijke vloeibare detector, multifunctioneel audio en video het levensmerkteken enz. Wij ontvangen de ondernemingsvertegenwoordigers, deskundigen en grandees van de defensieindustrie over de hele wereld om ons met ons samen te werken en te ontwikkelen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Heweiyongtai & „Politie de Industriesalon“  2

Onze bedrijfcollega's namen een groepsfoto

 

Tijdens de tentoonstelling, zijn onze producten grote aandacht van kijkers. De politiegebruikers in verschillende landen en de relevante exposanten hebben om over functie, toepassings en het werk principe van producten opgehouden in detail te leren. Zij zijn interessant en zouden in zakenrelaties voor verdere samenwerkingsbedoeling na hooplof op de toepasselijkheid en de breedte van onze producten willen binnengaan.

 

 

DSA die in 1988 begon, heeft een 30-jaar geschiedenis. Als één van vier internationale defensietentoonstellingen, heeft het een belangrijke positie in de wereld. Deze Participatie in DSA 2018 wijst erop dat Sc.i van Peking Heweiyongtai & Technologie-Co., Ltd in een nieuw stadium op verdere buitenlandse samenwerking & uitwisselings en het naderbij komen internationale markten stappen.

 

  1. De Salon van de politieindustrie

Tijdens de tentoonstelling, eindigen 164 „de Salon van de Politieindustrie“ succesvol in de Internationale Tentoonstelling van Maleisië. Deze salon werd gehouden ten eerste in het buitenland en had gedacht terugkoppelt en beste reactie in de steun van Ministerie van Nationale Defensie van Maleisië. M. Razin, als speciale vertegenwoordiger van Ministerie van Nationale Defensie van Maleisië, was aanwezig en nodigde om te spreken uit. Hij introduceerde de bestrijding van terrorisme in Maleisië en hun vraag naar militaire en politie in het bijzonder producten. Ondertussen, gaf hij hoge tekens op „Één Riem en Één Weg“ initiatief (OBOR) en verheugt zich op verdere samenwerking met ons.

laatste bedrijfsnieuws over Heweiyongtai & „Politie de Industriesalon“  3

M. Razin, de speciale vertegenwoordiger van Ministerie van Nationale Defensie van Maleisië, was aanwezig

 

Tegelijkertijd, nodigde deze salon M. Syaiful, de leider van uit van de het leger Explosieve Artillerie van Maleisië de Verwijderingshoofdkwartier, die zei dat Chinese militair high-end en de politieproducten de voordelen in uitstekende kwaliteit en de perfecte naverkoopdienst om met Westen hebben te concurreren. Hij erkende ons bedrijf met een bepaalde nadruk op hun vraag van onze producten.

 

 

De Salon van de politieindustrie van aandacht en reactie van vele binnenlandse verwerkende bedrijven van het politiemateriaal, zoals de Opticamateriaal van Peking Zhongshangdingsheng, van Peking CBT, de Intelligente Technologie van Shanghai Heshi, Hebei Zhongkehengyun, Guangdong Neilide, Shenzhen Megmeet, Xiamen Dongfanghai enz. heel wat ook is geworden die. Zij namen actief aan deze Salon deel om hun respectief voordeel van middelen te ruilen en te delen.

 

Deze die salon, gezamenlijk door Sc.i van Peking Heweiyongtai & Technologie-Co., Ltd en Beieren Messe wordt georganiseerd, bevordert de buitenlandse capaciteit van de middelenintegratie van Chinese ondernemingen en verbetert uitwisselingen met tegenhangers wereldwijd. De Salon van de politieindustrie zal tot het aanleggen van „Één Riem en Één Weg“ blijven bijdragen (OBOR) en „Gemaakt in China 2025“.

 

laatste bedrijfsnieuws over Heweiyongtai & „Politie de Industriesalon“  4

 

De foto's van de salongroep

 

  1. Ongeveer ons

Sc.i van Peking Heweiyongtai & Technologie-Co., Ltd werden opgericht in het begin van 2008 met een geregistreerd kapitaal van 10 miljoen CNY. Wij zijn een hi-tech onderneming die zich in het leveren van en het uitwisselen van het materiaal van de veiligheidsinspectie, EOD-materiaal, Speciale krachten, Gerechtelijk Onderzoeksmateriaal, Reddingsproducten specialiseren, enz. Ons producten en materiaal worden wijd toegepast in openbare veiligheidsdienst, hof, procuraat, militair, douane, overheid, luchthaven, tentoonstelling, enz. Wij worden erkend door Chinese Hi-tech ondernemingen en de Gemeentelijke Openbare Veiligheidsdienst van Peking, en lid van Chinese Veiligheid en beschermingsproductenindustrievereniging, het kredietonderneming van de „AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTEN“ rang, Peking ‚Klassena belastingbetaler‘, de reacties van enz. Heweiyongtai actief op de ontwikkelende vraag van „Één Riem en Één Weg“ (OBOR) om uit te gaan. Nu hebben wij agenten in ongeveer 15 verschillende landen. De producten worden uitgevoerd naar landen overzee met jaarlijkse verkoop van meer dan een honderd miljoen.

 

De Salon van de politieindustrie wordt opgericht door Heweiyongtai CEO, M. Yunxiang Fei met het aanhangen openbaar voordeelgeest. Met het doel van „Open, Vrij, Aandeel en Win-Win“, is de Salon van de Politieindustrie het eerste Chinese niet-gouvernementele de uitwisselingsplatform geworden van de politieindustrie dat de mededeling en de ontwikkeling van de politieindustrie bevordert. En meer, is het een belangrijk platform van nieuw product versie en het helpen van de industrieelite meer middelen integreren om de richting van de de industrieontwikkeling constant te leiden geweest. De salon wordt gehouden bij 9:30 AM elke Zaterdag. Verheug me op uw aankomst!