Zaal 414, Nummer 113, Gucheng-het westenweg, Shijingshan Diistrict, Peking, China.
Thuis Productenhet materiaal van de noodsituatieredding

Het plastic Semi Materiaal van de Noodsituatieredding - Automatische Deuropener

Certificaat
Van goede kwaliteit Draagbare explosieve Detector voor verkoop
Van goede kwaliteit Draagbare explosieve Detector voor verkoop
Wij hadden zeer aardige samenwerking in de overgegaane 3 jaar. En ik geloof wij meer genoegensamenwerking voortaan zullen hebben.

—— Dick Santos

Dank, Heweiyongtai! U bent Onze beste keus.

—— Almar Kuldeep

Wij zijn zeer tevreden met uw Producten. Wij zullen meer punten, zeker nodig hebben met u samenwerken.

—— Joseph Hughis

Ik ben online Chatten Nu

Het plastic Semi Materiaal van de Noodsituatieredding - Automatische Deuropener

China Het plastic Semi Materiaal van de Noodsituatieredding - Automatische Deuropener leverancier
Het plastic Semi Materiaal van de Noodsituatieredding - Automatische Deuropener leverancier Het plastic Semi Materiaal van de Noodsituatieredding - Automatische Deuropener leverancier Het plastic Semi Materiaal van de Noodsituatieredding - Automatische Deuropener leverancier Het plastic Semi Materiaal van de Noodsituatieredding - Automatische Deuropener leverancier Het plastic Semi Materiaal van de Noodsituatieredding - Automatische Deuropener leverancier Het plastic Semi Materiaal van de Noodsituatieredding - Automatische Deuropener leverancier

Grote Afbeelding :  Het plastic Semi Materiaal van de Noodsituatieredding - Automatische Deuropener

Productdetails:

Plaats van herkomst: Made in China
Merknaam: HEWEI
Certificering: YES

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: USD/SET FOB SHENZHEN
Verpakking Details: 430×320×90 mm, Kartongeval
Levertijd: 20 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10 sets per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Type van Kogel: S1 (Φ6.8×18cm) Gewicht: 2.5kg
Totale lengte: 310mm Verpakkingsdimensie (mm): 430×320×90
Kist: Plastic Werkingsmodus: Semi-automatische

Beschrijving

Dit apparaat is poeder-aangedreven deuropener en samengesteld uit het breken van deurhulpmiddel, die slothulpmiddel en inbraakhulpmiddel breken. Het wordt wijd gebruikt voor openbare veiligheid, politie, brandbestrijdings en wegreddingsafdelingen om deur of slot in optredende situatie te breken. Dit apparaat gebruikt de kogel van het 0,27 duimkaliber als macht en kan ononderbroken 10 kogels in brand steken om max. 12cm bar van het diameterijzer te breken.

 

Het plastic Semi Materiaal van de Noodsituatieredding - Automatische Deuropener

 

Specificatie

Type van Kogel S1 (Φ6.8×18cm)
Gewicht 2.5kg
Totale Lengte 310mm
Verpakkingsdimensie (mm) 430×320×90
Kist Plastiek
Verrichtingswijze Halfautomatisch

 

 

Operationeel Proces

A.Reload de kogels

Neem de geladen patroonklem van het gat onder de greep van de slotbreker in op het kanon van volledig tot de eerste kogel bij de vurenpositie is. Wanneer in gebruik, kan de kogel worden in brand gestoken door de doelobjecten raad tegen het geperforeerde malplaatje te duwen. Als er geen vuren is, houd aandringend het werkende gezicht strak 30 seconden, dan kunt u het deurkanon opnemen en de munitie opnieuw bevoorraden. Houd de voorkoker met uw hand en trek voorwaarts het op zijn plaats om de zuiger te maken naar positie terugkeren, dan om de bovenkant van de volgende ronde op zijn plaats terug te voltooien. Doe dit tot de patroonhouder leeg is.

 

B.Actuating wapen

 

Het plastic Semi Materiaal van de Noodsituatieredding - Automatische Deuropener

De aandrijvingsstaaf wordt ontworpen om het slot te breken en kan de slotkoker tot een afstand van ongeveer 7cm doordringen om het slot onbruikbaar te maken. Nadat de slotkoker heeft ontbroken en de belangrijkste weg is geduwd, worden de bout of de slotbout verwijderd uit het deurkader of geblokkeerd. Dit kan worden verwezenlijkt door een kleine schroevedraaier of een vlak stuk van staal te gebruiken om de bout terug te glijden of te draaien. In veel gevallen, zal de kracht van deurbreker het openen de slotbout breken of zal de deur direct sluiten en openen. Als de deur niet opent, gebruik een kleine schroevedraaier of een vlakke staalplaat om het te draaien, of trek de rug van de sluitenbout en dwingt open het, of duw met de schouder.

Hangslot: richt direct de breker op de bovenkant van het slotlichaam, die de interne delen breken zodat de greep kan worden bewogen.

Het slot van de motorvoertuigdeur: het gebruik van de slotbreker is gemakkelijk om het motorvoertuig hierboven te maken.

Het plastic Semi Materiaal van de Noodsituatieredding - Automatische Deuropener

Bijvoorbeeld, wanneer een gelaedeerde in een auto wordt opgesloten, brekend een venster in Mei-oorzaken ernstige schade te krijgen. In dit geval, is een klinkbreker ideaal voor het openen.

 

C.Fly beitel

 

Het plastic Semi Materiaal van de Noodsituatieredding - Automatische DeuropenerHet plastic Semi Materiaal van de Noodsituatieredding - Automatische Deuropener

 

De vliegende beitel kan deuren en andere voorwerpen met een dikte van 7,5 cm doordringen. Deze penetratie laat het apparaat aan lager toe door de deur en breekt de sluitenbouten achter de deur. De beitel kan de meesten van de houten deuren, bijvoorbeeld, de houten deuren van het baotoustaal en woonveiligheidsdeuren doordringen.

Open het het sluiten schroefslot: plaats de beitel langs de deur of in de verticale positie, plaats de beitel tussen het slothandvat (of sluit gezicht) en de deurrand, en breek direct de het sluiten bout. Maar als de deur staal of staal is, zet niet de beitel in de deur en de deur tussen de barsten, klaar om het hulpmiddel, en de deur te beginnen om een verticale Hoek te handhaven.

Deurhandvatten: in sommige gevallen, zal het breken van of het snijden van het handvat de interne delen van het handvat blootstellen. Volgens het handvatontwerp, gebruik de slotbreker om de binnendelen te ontslaan.

Deurslot: wanneer men weet dat er andere sloten op de rug van de deur zijn, kan de slotbreker zeer efficiënt zijn in het breken van het achterslot met een vliegende beitel.

 

D. snijd af

 

Het plastic Semi Materiaal van de Noodsituatieredding - Automatische Deuropener

 

De vliegende beitel wordt ontworpen voor scherpe schroefhoofden en staalbars. In speciale gevallen, wordt het vereist om de van het de schroefhoofd of staal van de bodemscheerbeurt bar met veelvoudige kanonnen te verwijderen. Wanneer het afsnijden van de bout, zou de beitel moeten worden vermeden om in de lassennaad of de lassenreparatie te gebruiken.

Scherpe bouten, schroeven, klinknagels, spelden en staalbars: druk direct de beitel aan de kant van het voorwerp om ervoor te zorgen dat het hulpmiddel open niet wanneer aanvang zal glijden. Het beste effect moet de scherpe oppervlakte van 75 tot 80 graden schuin lichtjes overhellen. De scherpe grotere bouten kunnen meer dan één schot vereisen. Ben zorgvuldig zich niet om naast de snuit van het kanon te bevinden, aangezien de de te snijden bout of speld een bepaalde afstand weg stuiteren en kan bespatten, zodat is het belangrijk om de ogenbescherming te dragen wanneer het snijden van bouten, schroeven, klinknagels en spelden.

Volgens het type en de dikte van het materiaal, kan de vliegende beitel de vensterbar zeer effectief afsnijden. Wanneer het afsnijden van de vensterbar, is het eerste ding om te besteden aandacht aan of de bout buiten is, wat gemakkelijker is om de vensterbar te bewegen. Als binnen, streef hol bij de kruising of dicht bij het eind van de staalbar uit en snijd de bar af. Dit kan verscheidene schoten nemen.

Nota: wanneer het gebruiken, moet u naar het doel streven en hard drukken, anders kan er stinkbom zijn, die het effect van het gebruiken zal beïnvloeden.

Contactgegevens
Beijing Heweiyongtai Sci & Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Gerrywang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten
Het draagbare Systeem van de Röntgenstraalinspectie

Het lichtgewicht Draagbare Systeem van de Röntgenstraalinspectie, voertuigscanner x ray het testen materiaal

Het uiterst dunne Draagbare Systeem van de Röntgenstraalinspectie om verdachte pakketten af te tasten

Exploder die het Draagbare Systeem van de Röntgenstraalinspectie om verdachte pakketten ontruimen af te tasten

Dikste Draagbare x-ray scannermachine in real time voor de Contrabandeopsporing van het Misdaadonderzoek

Draagbare explosieve Detector

Sosense-E1 het kleine Draagbare Mobiele Materiaal van de Bomdetector, Explosiedetector

Draagbare Explosieve de Detectorapparaten van veiligheidscontroleposten voor Contrabandevloeistof

Kleine Grootte Draagbare Explosieve Detector met IMS Technologie voor Havens, Posten

Handbediende Chemic-Detector Draagbare Veiligheidsvoorziening voor Brandbare en Explosieve Vloeistoffen

Onder voertuig surveillancesysteem

Het duurzame Ondersysteem van het Voertuigtoezicht met Onderzoekscamera voor Luchthaven, Leger

LEIDENE witte lichten onder het Systeem van het Voertuigtoezicht met het Systeem van de Onderzoeksspiegel

De overheidsinstelling onder het Systeem Ip68 van het Voertuigtoezicht sorteert Waterdicht

Het Materiaalsysteem van het autotoezicht voor Bedreigingen/contrabande onder Voertuig

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Het draagbare Systeem van de Röntgenstraalinspectie Leverancier. Copyright © 2016 - 2019 portable-explosivedetector.com. All Rights Reserved.